Fuksiristeily

When

Fri 7.9.2012    
8.00 – 20.00

Where

Länsiterminaali
Tyynenmerenkatu 8, Helsinki

Event Type

Loading Map....

Itämeren laineet kutsuvat niin lo-puolen kuin kt-puolenkin opiskelijoita perjantaina 7.9. Eckerölinen M/S Norlandia kuljettaa opiskelijat nauttimaan meren antimista ja toistensa loistavasta seurasta. Matkaan kohti Tallinnaa lähtevät niin fuksit kuin tuutoritkin, mutta toki myös muutama vanhempi tieteenharjoittaja saattaa joukkoomme liittyä.

Lähtö on perjantaina aamulla Helsingistä Länsiterminaalista klo 8.00 ja saapuminen Tallinnaan on noin klo 11.00. Takaisin Helsinkiin laiva lähtee klo 16.30 ja palaamme turvallisesti kotisatamaan siinä kahdeksan aikoihin illalla.

Matkan hinta on opiskelijoille 19 € ja jokainen varaa itse oman risteilynsä! Varatessa risteilyä voit lisäksi halutessasi ostaa myös aterioita tai jopa oman hytin. Ruokailujen osto onnistuu myös laivalla.

Varaa siis matkasi täältä.

Mukaan tarvitset passin, hieman käteistä ja paljon korkeaa reissumieltä! Ikäraja risteilyllä on 18, joten kaikki pääsevät mukaan.

Eikä siinä vielä kaikki! Laivalla tunnelman kattoon nostaa se ainut ja oikea Fuksiristeilyn vakioviihdyttäjä: Iso D eli Danny! Tätä reissua et siis halua jättää välistä!

Lisätietoja saapi kysellä Susannalta ja Jasminelta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *