HYYn Kehitysyhteistyöviikko

When

Mon 8.10.2012 – Sun 14.10.2012    
Koko päivä

Where

(Tapahtumalla on useampi paikka)
(Ei yhtä osoitetta), Helsinki

Event Type

Loading Map....

You haven’t done this one yet: “IHMISOIKEUSMATKA” – erilaisia näkökulmia. Todellisia tarinoita. Koville ja pehmeille. Kaikille. HYY:n kehitysyhteistyöviikko 8–14.10.2012 Helsingin yliopistolla.

Tämän vuoden Kehitysyhteistyöviikko tuo ihmisoikeudet kampukselle. Viikon jokainen päivä tarkastelee ihmisoikeuksia eri teemalla, eri näkökulmista ja erilaisin keinoin. Pitkin viikkoa tarjolla on niin taidetta, työpajoja kuin luentojakin.

Maanantaina klo 12 kehitysministeri Heidi Hautalan puhe Porthanian edustalla avaa viikon. Puheen jälkeen tunnelmaa nostattaa Kuningasidea. Aloituspäivän ohjelma kulkee teemalla ”Ihmisoikeudet, turvallisuus ja kehitys”.

Tiistain teemana perehdytään perusihmisoikeuksiin.

Keskiviikkona pohditaan vihreää taloutta ja kehitysyhteistyötä. Lisäksi sitsataan reiluissa merkeissä ja KEHY-KINO tuo yliopistolle palkittuja dokumenttielokuvia. Yhteistyössä Rajala pro Shopin kanssa järjestetään valokuvauskilpailu, jonka otoksista on nähtävillä näyttely Kaisa-talossa.

Torstain teema on ”Moderni orjuus”.

Perjantaina tarkastellaan modernin teknologian mahdollisuuksia ihmisoikeuskysymyksissä. Viikko huipentuu päätösbileisiin ja valokuvauskilpailun voittajan julistukseen We Got Beefissä.

Kehitysyhteistyöviikko ja tarkka ohjelma aikatauluineen Facebook-sivuillamme. Kaikkien sivusta tykänneiden kesken arvotaan yllätyspalkinto! Ohjelma myös pdf:nä: Kehy-viikon ohjelma PDF.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *