Kasvatustieteellinen keskustelukerho

When

Mon 3.12.2012    
19.00

Where

Gustavus Rex
Leppäsuonkatu 11, Helsinki

Event Type

Loading Map....

On aika jälleen kerääntyä Rexiin jutustelemaan kasvatustieteellisistä aiheista rennossa ilmapiirissä!

Aikuiskasvatuksen Killan Kasvatustieteellinen keskustelukerho on tarkoitettu tuomaan kasvatustieteellisistä ilmiöistä kiinnostuneet opiskelijat yhteen keskustelemaan alan ilmiöistä sekä tarjota mielekkyyttä ja yhteisöllisyyttä opiskeluun. Mukaan ovat tervetulleita kaikki kasvatuksesta ja koulutuksesta kiinnostuneet. Keskustelua käydään sekä kasvatustieteellisistä että muista mielenkiintoisista ilmiöistä rennossa hengessä. Voit tulla paikalle keskustelemaan asioista, jotka kiinnostavat tai askarruttavat tai hakemaan apua johonkin kinkkiseen aiheeseen opiskeluissasi. Samalla tutustut eri pääaineiden ja vuosikurssien opiskelijoihin.

Tule siis rohkeasti mukaan keskustelemaan Gustavus Rexiin (Leppäsuonkatu 11) maanantaina 3.12 klo 19. Myös myöhässä saapuvat otetaan ilolla vastaan.

Aiheita voi ehdottaa esim. Facebook-eventin kommenttikenttään. Myös paikan päällä keskustelu tunnetusti polveilee ja liikkuu mukavasti aiheesta toiseen, joten etukäteen ehdottaminen ei ole missään nimessä pakollista.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *