Kasvatustieteen päivät Helsingissä

When

Wed 21.11.2012 – Fri 23.11.2012    
Koko päivä

Where

(Tapahtumalla on useampi paikka)
(Ei yhtä osoitetta), Helsinki

Event Type

Loading Map....

Vuorovaikutus kasvatuksen kentillä

– Kasvatustieteen päivät Helsingissä 22.–23.11.

Esiseminaarit pidetään keskiviikkona 21.11.

Kasvatustieteen päivät on ohittamaton mahdollisuus kasvatuksen, koulutuksen ja sivistyksen kysymyksistä kiinnostuneille. Päivien aikana luodaan kokonaiskuvaa siitä, millaiset teemat kasvatuksen tutkimuksessa ovat ajankohtaisia Suomessa ja muualla maailmassa.

Tämän vuoden päivien teemana on vuorovaikutus kasvatuksen kentillä. Kasvatustieteen päivät avautuu tällä kertaa paremmin myös kansainväliselle yleisölle, sillä luvassa on ohjelmaa koko päivien ajaksi paitsi kotimaisilla kielillä myös englanniksi.

Tapahtumapaikkana toimivat Helsingin yliopiston keskustakampuksella sijaitsevat kasvatustieteellisen tiedekunnan tilat Siltavuorenpenkereellä sekä yliopiston päärakennus Unioninkadulla.

Vuoden 2012 Kasvatustieteen päivät järjestävät yhteistyössä Kasvatustieteellinen seura sekä Helsingin yliopiston käyttäytymistieteiden laitos ja opettajankoulutuslaitos. Järjestelytoimikunnan puheenjohtajana toimii opettajankoulutuslaitoksen professori Kirsi Tirri.

Ilmoittautumisaika 21.8.–21.10. (early bird –hinta) ja 22.10.–23.11. (normaali hinta). Kotisivutilmoittautuminen ja ohjelma.

Tervetuloa Kasvatustieteen päiville!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *