UniSport-kierros 1

When

Wed 5.9.2012    
10.00 – 11.00

Where

UniSport keskustakampus
Fabianinkatu 20 C, Helsinki

Event Type

Loading Map....

Tule tutustumaan yliopistoliikunnan eli UniSportin toimintaan keskustakampukselle! Kierrokselle lähdetään keskustakampuksen Hallintorakennukselta (Fabianinkatu 20 C) ja kierros kestää noin 30 min. Tarkemmat ilmoittautumisohjeet tulossa myöhemmin.

Esittelyn jälkeen on mahdollisuus jäädä tutustumaan kuntosalille veloituksetta. Kuntosaliharjoittelua varten ota mukaan sisäliikuntavaatteet ja -jalkineet sekä treenipyyhe. Oma lukko on myös hyvä ottaa mukaan pukukaapin lukitsemiseksi. Lukkoja on myös myynnissä (3,20 €/kpl) tai vuokrattavana (1 €/vuokrauskerta) asiakaspalvelupisteessä. Samoin treenipyyhkeitä on myynnissä (3,20 €/kpl).

Esittelyn jälkeen voi myös ostaa kausikortin. Kausikortin ostoa varten ota mukaan opiskelijakortti, jossa on voimassaoleva lukuvuositarra tai voimassaoleva yliopiston myöntämä läsnäolotodistus ja henkilöllisyystodistus tai kuitti maksetusta ylioppilaskunnan
jäsenmaksusta ja henkilöllisyystodistus.

UniSport toimii keskustakampuksen lisäksi Kumpulassa, Meilahdessa, Otaniemessä, Töölössä sekä Viikissä. Katso myös UniSportin nettisivut.

Muut UniSport-kierrokset:

>> Ilmoittautumiseen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *