Categories
Uutiset

Uusia haalarimerkkejä // New overall patches

Tilaisuutesi on koittanut jättää jälkesi suunnitteluhistoriaan! Löytyykö sinulta idea uudeksi Karavaanin haalarimerkiksi? Lähetä vapaalla tyylillä tuotettu ideasi/luonnoksesi sähköpostiosoitteeseen tuulia.tanila@helsinki.fi 14.2. mennessä. Huikeimmat ideat pääsevät jatkoon haalarimerkkikisaan, jossa äänestyksen kautta voittoisin merkki pääsee tuotantoon ja osaksi Karavaanin tuotevalikoimaa. Suunnittelussa vain luovuus on rajana, mutta alustavina inspiraation lähteinä voimme tarjota esimerkiksi Karavaanin edustamia oppialoja sekä (etä)opiskelijaelämää. Voitokas suunnittelija tullaan palkitsemaan, joten kannattaa osallistua!

Now is your chance to leave your mark to the design history! Do you have an idea for Karavaani’s new overall patch? Send your idea/ sketch of any form to tuulia.tanila@helsinki.fi before February 14th. The greatest ideas will be selected to a patch competition in which the patch that gains the most votes will be sent to production and it will become part of the official Karavaani patch family. There’s no limit to creativity but as a source of inspiration we can propose for example the fields of study Karavaani represents as well as (remote) student life. The designer champion will be generously rewarded, so don’t hesitate in sending in those ideas!