Categories
Opinnot Tapahtumat

Henkilökunnan tapaaminen / Meeting with the faculty

Hei kaikki japanin opiskelijat!

Karavaani järjestää yhteistyössä japanin kielen opetushenkilökunnan kanssa kaikille japanin kielen pää- ja sivuaineopiskelijoille suunnatun keskustelutilaisuuden, jossa juttelemme rennoissa merkeissä opintosuunnan nykytilanteesta ja tulevaisuuden näkymistä. Erityisesti tiedekunnan heikon taloustilanteen vaikutukset tulevan opetuksen järjestämiseen ovat herättäneet viime aikoina huolta opiskelijoiden keskuudessa, joten haluamme tarjota kaikille halukkaille tilaisuuden esittää kysymyksiä mieltä painavista asioista matalalla kynnyksellä. Mukaan on kutsuttu myös opetusvaradekaani ja kielten osaston johtaja, joka osaa kertoa tilanteen taustoista koko tiedekunnan ja koulutusohjelmien näkökulmasta. Tilaisuus järjestetään Zoomin välityksellä perjantaina 9.4. klo 12-13. Toivotamme teidät kaikki lämpimästi tervetulleiksi!

https://helsinki.zoom.us/j/63207010426?pwd=T3BFb3R1SldlSERNTCtnUWNLMk1vdz09


Hello all Japanese students!

In cooperation with the Japanese language teaching staff, Karavaani organizes a discussion event for all Japanese major and minor students. We will talk about the current situation and future prospects of the field of study. In particular, the faculty’s weak economic situation and its impact on the future teaching has been a cause for concern among students recently, so we want to offer everyone the opportunity to ask questions about these issues. The Vice-dean for Academic Affairs and Head of Language Department, who is able to tell about the background of the situation from the perspective of the entire faculty and degree programs, has also been invited. The meeting will be held via Zoom on Friday 9th of April from 12 to 1 pm. We warmly welcome you all to the meeting!

https://helsinki.zoom.us/j/63207010426?pwd=T3BFb3R1SldlSERNTCtnUWNLMk1vdz09