Categories
Päivitys

Karavaanin Vappunaamiaiset

Karavaanin vappuetkoilu järjestetään tänä vuonna etänaamiaisten muodossa! Tiedossa on rentoa jutustelua, yhdessä pelailua ja iloista juhlamieltä vappumaisen värikkäillä ulkoasuilla höystettynä. Naamiaisiin voit tulla pukeutuneena juuri kuten haluat, oli inspiraatiosi sitten historian aikakaudet, populaarikulttuurin hahmot, eläinkunnan jäsenet tai vaikkapa ne väliin jääneet pyjamabileet – tyyli on vapaa!
Mitä: Karavaanin Vappunaamiaiset
Milloin 29.4. klo 18
Missä:
Meeting ID: 662 2216 7060
Passcode: 729503
Tapahtumassa seurataan Humanisticumin turvallisen tilan periaatteita: http://www.humanisticum.fi/…/Humanistiklusterin-Turvallisen…
Karavaani’s pre- 1st of May celebration will be organized this year in the form of a remote masquerade! The event will include relaxed conversation, playing some games together and joining in the cheerful celebrative mood through colorful attires in the spirit of 1st of May. You can join the masquerade dressed up just as you wish, whether your inspiration lies in historical decades, characters of popular culture, animal kingdom or perhaps the missed pyjama party – the style is free!
What: Karavaani’s 1st of May Masquerade
When: April 29th at 6 pm
Where:
Meeting ID: 662 2216 7060
Passcode: 729503
Humanisticum’s Principles of Safe Space will be followed in the event: http://www.humanisticum.fi/…/The-Principles-of-Safe-Space…