Categories
Tapahtumat

Karavaanin fuksibileet // Karavaani’s fresher’s party

Syyskuussa pidetyt Karavaanin Fuksiaiset saavat jatkoa Karavaanin fuksibileiden merkeissä! Tervetuloa siis perjantaina 22.10. kattosauna Sivistykseen niin fuksit kuin vanhempikin Karavaanin väki. Ovet aukeavat 18:30 ja ohjelma käynnistyy 19:00. Suosittelemme tulemaan paikalle ajoissa, sillä osallistujamäärä tilassa on rajattu. Tilassa on mahdollista saunoa, joten muistathan tuoda halutessasi saunakamppeesi mahdollisten saunajuomien lisäksi. Paikan päällä on myös myynnissä virvokkeita.
Osallistuthan tapahtumaan vain terveenä! Jos koet, että sinulla on flunssaoireita, jääthän kotiin lepäämään.
Mitä: Karavaanin Fuksibileet
Milloin: pe 22.10. klo 19 –> (ovet aukeavat jo 18:30)
Missä: Kattosauna Sivistys
Illan saunavuorojen aikataulut:
20:00 Miesten sauna
21:00 Naisten sauna
22:00 Sekasauna
—–
The Karavaani’s Fuksiaiset event held earlier in September gets its afterparty! Welcome both new and old Karavaani members to Karavaani’s Freshmen Party on Friday 22nd of October at the attic sauna Sivistys. The doors will open at 6:30 pm and the program starts at 7pm. We kindly recommend to come in early as the capacity of people in the space is limited. During the event it is possible to go to sauna, therefore we kindly remind you to take any sauna equipment with you in addition to possible refreshments. It is also possible to buy refreshments at the party.
Please attend the party only if you are healthy! If you experience any flu-symptoms, please stay home and rest.
What: Karavaani Freshmen Party
When: Friday 22nd of October at 7pm –> (doors open at 6:30 pm)
Where: Attic sauna Sivistys
The schedule for the saunas:
8pm Men’s sauna
9pm Women’s sauna
10pm Everyone’s sauna