Kumppanuusmaatalouskysely tuottajille

  Kysely on päättänyt.

Tuottaja, mitä ajatuksia kumppanuusmaatalous herättää?

Kumppanuusmaatalous on yksi tapa myydä tilan tuotantoa ja tuotteita suoraan ilman välikäsiä: Tuottaja ja kuluttaja tai muu kumppani, kuten ravintola, sopivat ruoan tuotannosta ja ostamisesta etukäteen. Kumppani sitoutuu ostamaan tietyn osan tilan sadosta tai muusta tuotannosta ja viljelijä tuottamaan sen. Yhdessä jaetaan riskiä tuotannon määrän vaihteluista, iloitaan sadon onnistumisesta ja keskustellaan ruoantuotannosta.

Tuottaja, mitä ajatuksia tämä herättää? Voisiko tällainen toiminta sopia tilallesi? Kiinnostuitko vai eikö kiinnosta lainkaan? Tutustu aiheeseen ja vastaa kyselyyn osoitteessa https://bit.ly/KumppanuusmaatalouskyselyTuottajille

Vastaa viimeistään 16.6.2021. Vastaajien kesken arvotaan palkintoja! Vastauksia hyödynnetään selvitettäessä kumppanuusmaatalouden mahdollisuuksia Suomessa.

Kysely on osa ”KUMAKKA – Kumppanuusmaataloudella kestävyyttä, kilpailukykyä ja maatalouden arvostusta” -hanketta, jota toteuttavat Helsingin yliopiston Ruralia-instituutti ja Luomuliitto. Hanketta rahoittaa Hämeen ELY-keskus Euroopan maaseudun kehittämisen maaseuturahastosta.

Lisätietoja: Ritva Mynttinen, ritva.mynttinen(et)helsinki.fi

på svenska