4. luukku – Lux Humanan joulukalenteri

lumi-2

Orhan Pamuk: Lumi

”Lunta oli alkanut pyrytellä heti kun bussi oli lähtenyt liikkeelle, ja ikkunapaikalla istuva matkustaja oli, siinä toivossa että ehkä näkisi jotain mielenkiintoista, alkanut silmät selällään katsella Erzurumin laitakaupungin kortteleita, pikkuruisia ja vaivaisia ruokakauppoja, leipomoita ja menoa rähjäisissä kahviloissa.”

Orhan Pamukin vuonna 2002 ilmestynyt romaani käsittelee monia nyky-Turkin poliittisia ja kulttuurisia jännityksiä, ja siinä yhdistyvät huumori, yhteiskunnan kommentointi, mystiikka ja myötäelävä suhtautuminen henkilöhahmoihin.

lUX21

Lux Humana on lääketieteen opiskelijoille ja terveydenhuollon ammattilaisille suunnattu humanistinen kirjakokoelma Meilahden kampuskirjasto Terkossa.
Yli 4000 kokoelmaan tarkoin valittua teosta odottaa sinua, joka haluat avartaa näkemystäsi ihmiselon eri puolista.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *