9. luukku – Lux Humanan joulukalenteri

pikkup

Antoine De Saint- Exupéry: Pikku Prinssi 

Viisas ja hellyttävä klassikko Pikku Prinssi kertoo aikuisten ihmisten tapoja hämmästelevästä, pienestä, kuitenkin mieleltään vanhasta pojasta, joka tuo valoa harmaaseen maailmaan. Yksi kirjan merkittävistä teemoista on lapsenmielisyyden ihannointi ja aikuisten normitetun maailman kyseenalaistaminen. Kirjailija De Saint- Exupéry sanoo itse kirjassaan, ettei tahdo tulla aikuisten kaltaiseksi ja kertoo, että vaikka kirjaa voi lukea lapsi on se kuitenkin tarkoitettu myös aikuisille pohdittavaksi.
lUX21

Lux Humana on lääketieteen opiskelijoille ja terveydenhuollon ammattilaisille suunnattu humanistinen kirjakokoelma Meilahden kampuskirjasto Terkossa.
Yli 4000 kokoelmaan tarkoin valittua teosta odottaa sinua, joka haluat avartaa näkemystäsi ihmiselon eri puolista.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *