18. luukku – Lux Humanan joulukalenteri

 

 

 

 

 

 

 

Tom Malmquist: I varje ögonblick är vi fortfarande vid liv

(suom. Joka hetki olemme yhä elossa;
suomentanut Outi Menna)

Tom och Karin väntar sitt första barn. Karin blir svårt sjuk och dör strax efter att barnet fötts. Medan Tom sörjer sin fru tar han hand om sin dotter och sköter all byråkrati i samband med dödsfallet. Sorgen är tung och Tom beskriver detaljerat hur det kändes när allt hände. Baserar sig på verkliga händelser.

 

 

 

 

Lux Humana on lääketieteen opiskelijoille ja terveydenhuollon ammattilaisille suunnattu humanistinen kirjakokoelma Meilahden kampuskirjasto Terkossa. Yli 4000 kokoelmaan tarkoin valittua teosta odottaa sinua, joka haluat avartaa näkemystäsi ihmiselon eri puolista.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *