4. luukku – Lux Humanan joulukalenteri

Kari Aronpuro: Kirjaimet tulevat (1986)

 

 

 

 

 

 

 

 

Oivaltavaa metarunoutta. Runoja runoudesta, runoja merkeistä ja merkkien suhteesta merkkien ulkopuoliseen maailmaan.  Johdatus Kari Aronpuron runouteen, hilpeä johdatus jälkimoderniin semioottiseen runouteen (5 opintopistettä).

Sisäpuoli edellyttää ulkopuolen, ulkopuoli/ sisäpuolen/ ulkopuolellani/ tämänpuoleinen/ sisälläni tuonpuoleinen

 

 

 

 

 

Lux Humana on lääketieteen opiskelijoille ja terveydenhuollon ammattilaisille suunnattu humanistinen kirjakokoelma Meilahden kampuskirjasto Terkossa. Yli 4000 kokoelmaan tarkoin valittua teosta odottaa sinua, joka haluat avartaa näkemystäsi ihmiselon eri puolista.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *