Latinalainen Amerikka Tallinasta käsin – kokemus kaikilla aisteilla: Korutaidetta, ruokaa ja upeaa seuraa!

Lähde Macondon kanssa kevätretkelle Tallinaan!

Macondo kutsuu sinut mukaansa keväiselle opintoretkelle Tallinaan tutustumaan moderniin Latinalaisen Amerikan korusuunnitteluun ke 17.4. Think Twice: New Latin American Jewellery näyttely on esillä Tallinan Estonian Museum of Applied Art and Designissa, mitä ennen se on kiertänyt Pohjois-Amerikkaa. Kokoelma pyrkii heijastelemaan Latinalaisen Amerikan monimutkaista historiaa ja sen vaikutusta nykyiseen tilanteeseen. Lähde siis inspiroitumaan Macondolaisten hyvässä seurassa Etelään ja viettämään päivä tutkien, miten korutaide voi ottaa kantaa yhteiskunnalliseen tilanteeseen. Näyttelystä siirrymmekin syömään johonkin Tallinan Etelä Amerikkalaista kulinaarista nautintoa tarjoavista ravintoloista. Macondo sponsoroi risteilyn hinnasta 5 e jäsenilleen.

Sitovat ilmoittautumiset Macondon sihteerille Anna Alafuzoffille sähköpostiin pe 5.4 mennessä. Matkan varauksen yhteyteen tarvitaan nimi, syntymäaika sekä kansallisuus. Ilmoita myös puhelinnumerosi sihteerille, jotta saamme sinuun tarvittaessa yhteyden.

Aika: 17.4 Lähtö Helsingistä: 09:15 Tallinassa: 11:45 & Lähtö Tallinasta: 17:15 Helsingissä: 19:45
Paikka: Helsinki-Tallinna-Helsinki
Hinta: Risteily Eckerölinella 14 e (Macondo sponssaa 5e) + näyttely 4/2e

Katso artikkeli aiheesta: http://www.baltictimes.com/news/articles/32649/

About Deleted User

Special user account.
This entry was posted in Aiheeton and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *