Taco taco!

Pieni mutta sitäkin nälkäisempi kolmikkomme vieraili eilen Pueblossa, joka lienee useimmille jo tuttu mutta minä olin siellä ensimmäistä kertaa. Listalta löytyi mukavasti moneen makuun isompaa ja pienempää annosta. Kuvassa Quesadillas con salsas ja lisänä paputahnaa (ruskea mönjä) ja meksikolaista riisia, jotka tekivät annoksesta ruokaisamman. Oli herkullista! Sienitäytteiset tacot kirvoittivat myös ylistävät arviot. Paikassa oli mukava tunnelma ja ajoituksemme oli mainio. Kahdeksan korvissa oli sopivan väljää ja baari alkoi yhdeksän maissa täyttyä. Dj soitteli levyjä hela kvällen ja volyymi nousi nousemistaan. Sinne olisi voinut jäädä hengailemaan pitempäänkin. Ruokalistalla oli sen verran kiinnostava, että uudelle vierailulle on mentävä. Kehutun guacamolen ja mojitojen testaaminen jää seuraavaan kertaan myös.

This entry was posted in Aiheeton and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *