Latinalainen Amerikka ja Suomi -kansainvälisiä työmahdollisuuksia

Kiinnostaako Latinalainen Amerikka? Opiskeletko kieliä tai liittyvätkö opintosi muuten alueeseen? Oletko kenties vastavalmistunut? Nyt pärähtää! Ainejärjestöt Setenta ja Macondo järjestävät ainutlaatuisen työelämätapahtuman opiskelijoille ja alumneille! Tule kuulemaan kieli- ja kulttuuriasiantuntijoiden työtehtävistä sekä Latinalaiseen Amerikkaan liittyvistä työmahdollisuuksista. Paikalla mm. Centro Cultural Brasil-Finlândia, CIMO, FinCEAL, Helsinki Business & Science Park, Helsinki Think Company, Pöyry, Taksvärkki ry, Team Finland, Unidos ja Urapalvelut.

Tapahtuman avaa Brasilian suurlähettiläs Norton de Andrade Mello Rapesta. Sen jälkeen ohjelmassa on paneelikeskustelu, jossa pohditaan kieli- ja kulttuuriosaamisen hyödyntämistä työnhaussa ja työelämässä: miten pitkälle humanistisella ja yhteiskuntatieteellisellä tutkinnolla oikein pääsee? Paneelia johtaa Sarri Vuorisalo-Tiitinen. Keskustelun jälkeen opiskelijat ja työelämän edustajat pääsevät kohtaamaan kasvokkain työtorilla. Kuivin kurkuin ei myöskään tarvitse olla, sillä luvassa on kahvitarjoilu.

Alustava ohjelma:
9.00 Järjestäjien puheenvuoro
9.15 Brasilian suurlähettilään avauspuheenvuoro
9.30 Paneelikeskustelu
– CIMO, FinCEAL, Pöyry, Taksvärkki ry, Team Finland ja Unidos
10.30 Urapalveluiden puheenvuoro
10.45 Helsinki Think Companyn puheenvuoro
11.00-11;45 Vapaata keskustelua ja kahvittelua työtorilla

Tervetuloa!

Paikka: Helsingin yliopiston Kielikeskus (LS 115)

https://www.facebook.com/setentamacondotyo

HYY:n kehitysyhteistyöviikon ohjelma:

https://blogs.helsinki.fi/kehy-viikko/ohjelma/

 

 

This entry was posted in Aiheeton and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *