Työelämävierailu Ulkoministeriön Latinalaisen Amerikan yksikköön!

Macondo järjestää torstaina 24.4. klo 10-12 upean tilaisuuden päästä tutustumaan siihen, miten ulkoministeriö toimii, miten sinne haetaan uralle ja mitä tekee Latinalaisen Amerikan ja Karibian yksikkö. Vierailulla meille kerrotaan Kavaku- ja Halku-kurssien rekrytoinnista (lisätietoa: http://formin.finland.fi/public/default.aspx?nodeid=15193&contentlan=1) sekä Latinalaisen Amerikan yksikön tehtävistä.

Sähköpostilistalle on laitettu tarkempaa informaatiota ilmoittautumisesta. Paikkoja on reilusti, mutta kuitenkin rajoitetusti, joten ilmottauduthan ripeästi! HUOM! Ilmoittautuminen on sitova, sillä ulkoministeriöön pitää ilmoittaa nimilista vierailijoista. Toivottavasti saamme mukaan mahdollisimman suuren joukon innokkaita vierailijoita!

Täältä löytyy lisää tietoa Latinalaisen Amerikan yksiköstä: http://www.um.fi/public/default.aspx?contentid=51611&contentlan=1&culture=fi-FI

About Deleted User

Special user account.
This entry was posted in Tapahtumat and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *