Fukseja ja muuta mukavaa

Viime perjantaina Macondo järjesti muiden ALKU-järjestön kanssa fukseille suunnistuksen ja jatkokarkelot ullakkosauna Kekkosessa. Suunnistus meni hyvin ja Macondon monipuolisesti lattaristereotyyppejä (mojitot, futisfilmaukset ja laamat yms.) yhdistelevät rastitehtävät saivat fukseilta kiitosta. Myös hiprakkainen hallituksenne oli oikein tyytyväinen esimerkiksi pantomiimein esitettyihin vuoden 1492 tapahtumiin.

Uuden lukuvuoden suunnittelu on jo kovassa vauhdissa. Lattariteemaisia tapahtumia löytyy Helsingin syksystä taas paljon: jokavuotisen Cine Maissin lisäksi lattarileffoja pääsee katsomaan myös Rakkautta & Anarkiaa festivaaleilla (Macondo suunnittelee leffailtoja jotta päästään nauttimaan niistä yhdessä), ja Meksikon suurlähetystö ja Suomen Meksikoseura järjestävät kulttuurikeskus Caisassa Meksiko-viikot viikolla 37 (käynnissä).

Tämän lisäksi puhetta on ollut “uusien illasta” ja myöhemmin syksyllä perinteisestä Dia de los Muertosista. Yritetään myös ehtiä vielä ainakin ravintolaekskulle ennen kuin tämä vuosi tulee päätökseensä. Lisäksi Setentan LatinBoatista (19.9) voi taas bongata epäilemättä monta macondolaista.

Kaikenlaista muutakin mukavaa on alusten keskustelun alla ja, kunhan hallitus pääsee suunnitelmia tarkentamaan, niistä ilmoitellaan kyllä täällä. Kommenteihin ja Facebookiin otetaan mielellään myös vastaan ehdotuksia siitä, mitä toimintaa Macondo voisi kehittää loppuvuodeksi. Tarkempia päivämääriä jo päätetyistä tapahtumista tippuu “Tapahtumat”-osiaan sitä mukaan kun niitä sovitaan.

Opintojen iloa ja nos vemos pronto!

Maikki

PS: Ennen tämän kuun loppua järjestö tarvitsee uuden sihteerin Karoliinan karatessa Madridiin työharjoitteluun. Tehtävästä kiinnostuneet pysykää kuulolla seuraavan hallituksen kokouksen päivämäärästä.

About Deleted User

Special user account.
This entry was posted in Aiheeton and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *