Kenno ja Interkult Kassandra työelämävierailulla 13.4.

Työelämätervehdys!

Tällä kertaa ei työelämävierailulle tarvitse lähteä Topeliaa kauemmas, sillä keskiviikkona 13.4. alue- ja kulttuurintutkimuksen opiskelijoille tulevat omista työpaikoistaan kertomaan kulttuuriyhdistämö Interkult Kassandran toiminnanjohtaja Cátia Suomalainen Pedrosa sekä etnografisen tutkimustoimisto Kennon edustaja. Tule mukaan kuulemaan antropologien kokemuksia yrittäjyydestä, etnografisen tutkimuksen hyödyntämisestä liiketoiminnan tarpeisiin ja siitä, miten interkulttuurisuutta edistetään taiteen ja kulttuurin keinoin!

Koska saliin mahtuu rajallinen määrä ihmisiä, ilmoittauduthan mukaan sähköpostilla (sofia.mursula(at)helsinki.fi) ma 11.4. mennessä, jotta tiedän, paljonko väkeä on tulossa. Samasta syystä toivon sinun ottavan yhteyttä myös, mikäli olet ilmoittautunut, mutta et jostain syystä pääsekään mukaan.

Mitä: Kenno ja Interkult Kassandra esittäytyvät
Missä: Venäjä-huone (sali A 109), Topelia (Unioninkatu 38)
Milloin: Ke 13.4. klo 14.15-15.45

Lisätietoa Kennosta: http://kennohelsinki.com/ ja Kassandrasta: http://www.kassandra.fi/

Keväisin terveisin

Sofia Mursula,
Macondon työelämävastaava

About Deleted User

Special user account.
This entry was posted in Tapahtumat, Uutiset/News and tagged , , , . Bookmark the permalink.