Kevätmatka Pietariin – ilmoittaudu nyt!

Pietarin-matka ajoittuu siis perioditauolle, alustavasta kyselystä poiketen aikavälille 7.-11.3. (ke-su). Matkan hinnaksi olemme laskeneet n. 100-120 €, johon sisältyy matkat + majoitus. Matkan hinta voi muuttua, jos ilmoittautuneita tulee lisää (tällä hetkellä 15), mutta ei kuitenkaan merkittävästi. Luvattu 150 €:n raja ei tule ylittymään. Määränpäässä ISHA-Pietarin vastaava on luvannut järjestää meille epävirallista ohjelmaa paikallisten opiskelijoiden kanssa (lue: BÖNTHÖÖ!), muuten kaikilla on vapaat kädet käydä tutustumassa itseään kiinnostaviin kohteisiin.

Jotta saamme varattua hytit sekä hostellin, pyydän kaikkia osallistuvia ilmoittamaan seuraavat tiedot: nimi, syntymäaika, passinro ja passin voimassaoloaika. Huomatkaa, että passin tulee olla voimassa 6 kuukautta matkan jälkeen, eli jos passinne menee ennen 9/2012 vanhaksi, se pitää uusia!

Ilmoittautumisen takarajaksi olemme päättäneet ti 31.1. klo 12, jonka jälkeen varaamme matkan ja ilmoitamme tarkan hinnan osallistujille sekä maksuohjeet. Ilmoittautumiset osoitteeseen teemu.tuominen [at] helsinki.fi.