Työelämäeksku 24.4.

kevät porhaltaa eteenpäin mutta työelämäekskut pysyvät hallitun tyylikkäästi mukana: luvassa on Tason ja Polhon järjestämä ekskursio Ramboll Management Consultingiin tiistaina 24.4. klo 14-16. Kyseessä on julkishallintoon suuntautunut konsulttifirma, josta löydät lisätietoa täältä: http://www.ramboll-management.fi/careers

Vierailulla ovat meitä vastassa Vesa Salminen (Polhon fuksi -05) ja Antti Eronen (Tason fuksi -04), jotka ovat kiinnostuneita keskustelemaan opiskelijoiden kanssa niin omasta urastaan, alan työmahdollisuuksista tai vaikkapa yhteiskuntahistorian tilasta ylipäätään.

Ekskulle mahtuu yhteensä 25 osallistujaa, ja ilmoittautuminen osoitteeseen riina.hyokki (at) helsinki.fi alkaa ke 11.4. klo 12. Kannattaa laittaa siis jo päivämäärät muistiin!

Luvassa on hulppeat tarjoilut kuten konsulttimaailmaan kuuluukin, ja voimme jatkaa mahdollisesti iltapäivää vapaamuotoisemmin virvokkeista nauttien sään salliessa ulkosalla tai läheisessä ravitsemusliikkeessä. Tästä seuraa vielä lisää infoa lähempänä. Jos ekskusta tai työelämäasioista ylipäätään on kysyttävää, saa ottaa yhteyttä!

Ketäpä ei tuleva työllistyminen ainakin hiukan mietityttäisi, mutta työelämäekskut tarjoavat tehokasta helpotusta tähän tuskaan. Jos siis olet ennen jättänyt työelämäekskut väliin, vielä on aikaa tehdä muutos. 🙂

Aurinkoista loppuviikkoa toivottavat:
Matti ja Riina, Tason ja Polhon työelämävastaavat

CategoriesUncategorized