Torspon pallokoulu!! to 17.11. klo 16

Torspon odotettu paluu on kokenut hetkellisen taantumavaiheen, mutta kulissien takana on kiivasti pohdittu sitä miten ihmisten verbaaliset lupaukset tulla pelailemaan saataisiin muutettua fyysiseksi läsnäoloksi itse pelikentällä. Kovasti ollaan kyselty perään, miksei yhisläisiä olla nähty nykyistä enempää treeneissä, ja aika yleinen vastaus on ollut ettei yksinkertaisesti uskalla tulla kun pelkää, että joku tulee viikatteen kanssa kimppuun tai vähintään potkaisee sääriluun kolmesta kohtaa poikki. Ja sekin on huolestuttanut joitakin, ettei ole koskaan pelannut tai ei osaa pelata.

Huhupuheet siitä, että Torspon treeneistä ei poistuta ilman muutamaa avohaavaa ja murtunutta reisiluuta voi lopettaa ja todistaaksemme, ettei peleihin osallistumista tarvitse pelätä, olen saanut muutaman muun yhisläisen kanssa ideoitua kaiken kokoisille ja tasoisille potkijoille yhteistapahtuman, johon toivottavasti saataisiin iso osallistujamäärä!

Varasin meille Kumpulasta (lähempänä keskustaa ei futsal onnistu) vuoron torstaille klo 16, ja ideana olisi hyvällä yhteishengellä kokeilla pelaamista isommalla porukalla taitoihin katsomatta. Tarkoitus on siis muutaman kokeneemman palloharrastajan kanssa opettaa jalkapallon – ja futsalin – peruselementtejä hyvässä hengessä. Eikä tosiaan tarvitse pelätä sitä, että jostain lentää polttopullo tai vähintään savupommi päähän jos pallosta sattuu potkaisemaan ohi!

Pitkät jaarittelut jääköön tähän, toivottavasti mahdollisimman moni uskaltautuu paikalle! Jos on epäilyksiä sen suhteen miten Kumpulaan pääsee, voin perhiömäisesti järkätä jonkun kivan yhteislähdön keskustasta. Laitan vielä doodlen, johon olisi suotavaa merkitä oma osallistuminen!

http://www.doodle.com/he5ff4vhi3b39nm9#table

Teemu Tuominen