DocPoint-eksku la 28.1. klo 15

Tiedekuntatentin jälkeen on kiva rentoutua kulttuurin parissa, esimerkiksi elokuvissa. Jotta meno ei näin uuden periodin alussa kuitenkaan olisi turhan viihteellistä, ei nyt mennä katsomaan ihan mitä tahansa. Ensi viikolla alkaa sopivasti DocPoint-dokumenttielokuvafestivaali, jossa on taas paljon myös oppiaineemme näkökulmasta mielenkiintoisia teoksia.

Siksi onkin sopivaa, että Yhis tutustuu dokumenttielokuvaan menemällä katsomaan israelilaisohjaaja Eyal Sivanin dokumentin IZKOR, SLAVES OF MEMORY elokuvateatteri Orioniin (Eerikinkatu 15) lauantaina 28.1.2012 klo 15.

Lipun hinta on 7€, viiden lipun sarjakortilla (31€) n. 6€. Koska festivaalin lipuissa ei valitettavasti ole varausmahdollisuutta, tulisi jokaisen osallistujan hankkia lippunsa itse. Ilmoittautukaa kuitenkin myös kulttuurivastaavalle (johanna.raty [at] helsinki.fi).

Ennakkomyynnin ajan, eli maanantaihin 23.1 asti lippuja saa Bio Rexistä (ma-la 11-18) ja DocPointin verkkokaupasta. Festivaalin aikana lipunmyynti alkaa elokuvateattereissa viimeistään tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua.

Tässä vielä elokuvan esittely: http://www.docpoint.info/content/izkor-slaves-memory