Konflikti 2020 – Taiwan

21 Nov 2020 until 22 Nov 2020
10:00 AM - 7:00 PM

Kategoria(t)

Suosittu konfliktinratkaisusimulaatio on taas täällä!

Konfliktinratkaisusimulaatiossa pääset kokemaan mahtavan poikkitieteellisen tunnelman sekä oppimaan turvallisuuspolitiikasta lisää konkretisoivan simulaation kautta.
Tällä kertaa simulaatioon osallistuvat pääsevät ratkaisemaan konfliktia, joka sijoittuu Taiwaniin. Pelaajista kootaan tiimit, joiden tehtävänä on pyrkiä takamaan edustamiensa valtioiden intressit tulevassa konfliktissa.

Lauantain seminaarissa huippuluennoitsijamme perehdyttävät osallistujat alueen jännitteisiin ja kiistakysymyksiin, sekä antavat käytännön ohjeita konfiktinratkaisun metodeihin. Seminaarin jälkeen aloitetaan itse simulaatio, joka jatkuu sunnuntaina ja päättyy loppuneuvotteluihin.

Luennoitsijat ja viikonlopun aikataulut päivittyvät tälle sivulle.
Hakea voivat kaikki järjestävien järjestöjen jäsenet. Hakemukseen kannattaa panostaa, koska paikkoja on rajoitetusti. Edellytämme hakijalta motivaatiota ja halua oppia uutta sekä turvallisuuspoliittista perehtyneisyyttä.

Haku osallistujaksi on nyt auki ja loppuu 25.10. tämän linkin kautta:

Järjestäjätiimi huomioi THL:n suositukset tapahtuman organisoimisessa. Lisätietoja löytyy täältä:

JÄRJESTÄJÄT:
Maanpuolustuskorkeakoulun oppilaskunta
VOO (Valtio-opin opiskelijat ry, Helsingin yliopisto)
Polho (Poliittisen historian opiskelijat ry, Helsingin yliopisto)
P-klubi (Politiikan tutkimuksen klubi ry, Turun yliopisto)
Puolue ry (Politiikan tutkimuksen opiskelijoiden ainejärjestö, Jyväskylän
yliopisto)
Iltakoulu ry (Politiikan tutkimuksen opiskelijoiden ainejärjestö, Tampereen yliopisto)
Kosmos Buran ry (Politiikantutkimuksen ja sosiologian opiskelijat, Lapin yliopisto)
FAIA (Finnish Association of International Affairs)