Pyöräilykerho

Pyöräily on hauskaa mutta yhisporukassa se on varmasti vielä hauskempaa! Pyöräilykerhon tarkoituksena on koota pyöräileviä yhisläisiä yhteen ja ajaa yhteislenkkiä sovittuna viikonpäivänä (tällä hetkellä sunnuntai) viikoittain.

Kerhon toimintaan voi osallistua kuka tahansa. Voit ehdottaa haluamaasi reittiä, ja jos haluat esimerkiksi toimia lenkin vetäjänä, sekin on mahdollista! Kerhossa ei ole muotipoliiseja. Voit tulla ajamaan sellaisella varustuksella kuin haluat, mutta kypärän käyttö on suositeltavaa.

Lenkille kannattaa ottaa mukaan juotavaa ja pidemälle lenkille sen lisäksi jotain evästä (kuten välipalakeksi tai täysjyväleipää), jota syödä tauolla. Kannattaa ottaa sisäkumi tai paikkaussetti mukaan, vetäjältä löytyy rengastyökalut ja pumppu. Olisi ikävää jos sisäkumi puhkeaisi keskellä ei-mitään eikä sitä voisi vaihtaa/korjata.

Vauhti riippuu vetäjästä ja lenkin luonteesta: pyrimme pitämään sekä kuntolenkkejä että kevyempiä retkiä ja ajeluja. Ketään ei kuitenkaan jätetä jälkeen, joten tule rohkeasti myös vauhdikkaammille reissuille.

Kesälle 2013 on suunnitteilla pidempää reissua Ahvenanmaan suuntaan.

Lenkeistä tiedotetaan tällä sivulla, yhis-opisk-sähköpostilistalla ja facebook-ryhmässä.

Seuraava retki

28.4.2013 “Merellinen Helsinki”

Toteutuneet lenkit

Lokakuussa 2011 kolme lenkkiä.

Toukokuussa 2012 kaksi ajelua.

Syksyllä 2012 kaksi piknikpyöräretkeä.

Yhteyshenkilöt

Teemu Perhiö
teemu.perhio[at]helsinki.fi
0445193010

Miran Hamidulla
miran.hamidulla[at]helsinki.fi
0445351666