2022 toimintaa

Pikkujoulut 2022

Pikkujouluja juhlitaan 12.12. Agroksenmäen Holvikellarilla. Tapahtuma on Vasaran jäsenille ilmainen ja muille lysti kustantaa 15€. Pukukoodi on smart casual joulutwistillä. Tärkeintä on kuitenkin että tulet paikalle, joten otathan rennosti!

Christmas party are celebrated on 12.12. Agroksenmäki Vault Cellar. The event  is free for Vasara members and 15€ for others. Dresscode is smart casual with a Christmas twist. The most important thing is that you will come, so take it easy!


Itsenäisyyspäivän soihtukulkue 6.12.

Vasara aikoo osoittaa kunnioitusta itsenäiselle Suomelle osallistumalla HYY:n Itsenäisyyspäivän soihtukulkueeseen. Olette lämpimästi tervetulleita kulkemaan kulkueeseen Vasaran lipun alle. Kulkueen lisäksi ohjelmassa on muun muassa juhlapuheita ylioppilas- ja opiskelijakuntien edustajilta ja Helsingin pormestarilta sekä kuorolaulua.

Tavataan Hietaniemen hautausmaalla Vasaran lipun luona 💙
Juhlallisuudet alkavat seppeleiden laskulla Hietaniemen hautausmaalla Sankariristillä klo 16 ja juhlakulkue lähtee liikkeelle Hietaniemen hautausmaan kappelilta noin klo 17 ja kulkee reittiä Hietaniemenkatu – Arkadiankatu – Pohjoisesplanadi – Presidentinlinna – Mariankatu – Aleksanterinkatu – Senaatintori. Tapahtuma päättyy noin klo 18.15.

Aseta siis päähäsi ylioppilaslakki ja säänmukaiset ulkovaatteet. Suosituksena lipunkantajille ja airuille on tumma vaatetus, mutta kaikille muille pukeutumisohje on ”tule sellaisena kuin olet”!

Nähdään tiistaina 🇫🇮

 

IN ENGLISH

Independence Day torchlight procession 6.12.

Vasara intends to pay tribute to independent Finland on Tuesday 6.12 by participating in HYY’s Independence Day torchlight procession. You are warmly welcome to take part in the procession under the flag of the Vasara. In addition to the procession, the programme includes, among other things, speeches by representatives of the student unions and student unions and the Mayor of Helsinki, as well as choral singing.

We meet at the Hietaniemi cemetery by the Vasara’s flag 💙 The festivities begin with the placing of wreaths at Sankariristi at the Hietaniemi cemetery at 4 pm. The procession starts off from the Hietaniemi Chapel at the cemetery at around 5 pm, and its route is as follows: Hietaniemenkatu – Arkadiankatu – Pohjoisesplanadi – Presidential Palace – Mariankatu – Aleksanterinkatu – Senate Square. The President of the Republic greets the procession from the Palace balcony.

A public celebration is held at the Senate Square from around 5.55 pm to 6.15 pm. The programme includes choral singing and the speeches of Mayor and representatives of the student unions.

Put on your student’s cap and weather-appropriate outerwear. We recommend that flagbearers and heralds wear dark clothing, but the dress code for everyone else is ‘come as you are’!

We’ll meet you on Tuesday 🇫🇮


Vaalikokous – Valitaan virkailijat vuodelle 2023

Vasara Ry vaalikokous pidetään 30.11. klo 16:00 alkaen Approsalissa. Virkaan voit asettua ehdolle opiskelijahuone Kasvista vastapäätä olevan lomakkeen tai sähköisen lomakkeen kautta. Sähköiselle lomakkeelle pääset TÄSTÄ

Vasara Ry’s election meeting will be held on 30.11. from 16:00 onwards in Approsali. You can stand for election to the post through the form opposite the student room Kasvis or through the electronic form. You can access the electronic form HERE


Lokakuun hallituksen kokous
October board meeting

Seuraava hallituksen kokous keskiviikkona 12.10. kello 16 Approsalissa. Kaikki jäsenet ovat tervetulleita kokoukseen.

Next board meeting on the 12th of October at 4 p.m. in Approsali. All members are welcome to the meeting.


Syyskuun hallituksen kokous

September board meeting

Keskiviikkona 14.9.2022  –  klo 17:00

Seuraava hallituksen kokous keskiviikkona 14.9. kello 17 Approsalissa. Kaikki jäsenet ovat tervetulleita kokoukseen.

Next board meeting on the 14th of September at 5 p.m. in Approsali. All members are welcome to the meeting.

 


Vasaran hallituksen kokous

Maanantaina 23.5.2022  –  klo 17:00

O’Learys Tripla

 


Vasaran kesätapaaminen 26. – 28.8

Vasaran kesätapaaminen 2022 pidetään 26. – 28.8 Sastamalassa. Lisätietoja ja ilmoittautuminen kevään aikana sähköpostitse.

Merkkaahan siis ajankohta ylös ja pysy kuulolla!

!