Categories
Tapahtumat

Japanilainen ilta Alina-salissa 3.11.!

Karavaani järjestää: Japanilainen ilta Alina-salissa maanantaina 3.11. klo 18-01!

Tule nauttimaan japanilaisista herkuista, leffasta, hauskoista japanilaistyylisistä leikeistä ja tutustumaan muihin Japanista kiinnostuneisiin opiskelijoihin! Voit  myös harjoitella origamien tekemistä origamipisteessä!

Ohjelma on seuraavanlainen:

-ovet aukeavat klo 18, ruokatarjoilu alkaa

-Sakuran-elokuva klo 19 alkaen-elokuvan jälkeen japanilaistyylisiä kilpailuja ja visailu

-tanssia ja hauskanpitoa!

Karavaanin järjestämän Japani-illan hinta on 6€, joka sisältää ruoan. Halutessasi ruokailla ilmoittaudu torstaina 30.10 mennessä s-postitse osoitteeseen elina.juvonen@helsinki.fi (ilmoitathan kasvisruokavaliosta). Paikalle voi tulla myös ilmoittautumatta ellei halua ruokatarjoiluja, tällöin hinta on 2€. Irasshaimase!

3 replies on “Japanilainen ilta Alina-salissa 3.11.!”

Moikkelis!
Huhtikuussa järjestetty Kiina-ilta oli omasta mielestäni (näin pääjärkkääjän roolista katsoen) varsin onnistunut, ja itsehän järkkäisin vastaavan vaikka joka vuosi. :D Mutta ehkä voisi myös miettiä jotain laajempaa teemaa, jotta ei tarvitsisi kiistellä siitä, mikä maa saa kunnian olla teemaillan kohteena (jos se siis on joku näistä, joiden teema-ilta on lähimenneisyydessä jo järjestetty). :) Mutta se on tosiaan paljon kiinni siitä, kuka mitäkin jaksaa järjestää, ja milloin.

Rasvakala,
En tiedä milloin seuraava Japani-ilta oikein mahdollisesti on, mutta muistelisin, että Karavaani on järjestänyt teemailtoja noin kerran vuodessa. Tähän mennessä on ollut ainakin Intia-ilta, Kiina-ilta ja Japani-ilta. Teema-illat on vähän sellaisia, että niitä järjestetään silloin kun joku/jotkut innostuvat asiasta ja ottavat asiakseen alkaa järkkäämään sellaista.

Hei,

Aiotteko vielä järjestää näitä mainioita teemaillallisia? Viimevuotinen tapahtuma jäi hyvin mieleen ja japanilaiset herkut maistuivat.

Comments are closed.