Categories
Tapahtumat

Pikkujoulut / Christmas party 11.12.

juliste.JPG

Hyvä AAKKL:n väki,

Fuksit ja Karavaanin hallitus toivottavat teidät lämpimästi tervetulleiksi laitoksemme pikkujouluihin torstaina 11.12. kello 18 alkaen. Juhlapaikkana on edellisvuosien tapaan Pasilan Rauhanaseman perinteikäs miljöö.

~Juhlavan tunnelman ylläpitämiseksi haastamme kaikki juhlijat pukemaan ykköset ylle!~

3 euron sisäänpääsymaksuun sisältyy koko rahan edestä jouluista ruokaa ja ohjelmaa, ja myös sauna on lämpimänä. Halutessanne voitte tuoda pienen joululahjan (arvo maksimissaan 3 euroa) lahjojen vaihtoa varten.

Nähdään juhlissa!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Greetings dear folks from AAKKL!

Our freshmen and the board of Karavaani warmly welcome You to our Institute’s Christmas party on Thursday December 11th, starting at 6pm. The location is the traditional milieu of Rauhanasema at Pasila. -The same place we have had the last few years.

~To keep up the festive mood we challenge all partygoers to dress to impress!~

The entrance fee of 3 euros includes your money’s worth of Christmasy food and programs. The sauna will also be warm. You may bring an optional small present (worth 3 euros at most) for the exchanging of gifts.

We wholeheartedly hope to see you at the party!