Vuosi kuvina

 

Maaliskuu: Kustannustoimittaja Arja Rinnekangas ja itävaltalainen kirjailija Sabine Gruber kävivät tapaamassa opiskelijoita saksan tekstikurssilla.

Huhtikuu: Espanjan yliopisto-opettaja Minna Intke-Hernandez (kolmas vasemmalta) ja espanjalainen opetusharjoittelija Raquel Fernández (toinen oikealta) veivät opiskelijaryhmän Chipa Kiosk Hakaniemeen. Heille tarjoiltiin maistiaisia ja esiteltiin espanjaksi kyseistä yritystä ja chipojen (eteläamerikkalaisia juustopalleroita) tarinaa ja perinteitä.

Toukokuu: Englannin yliopistonlehtori Satu von Boehm väitteli tohtoriksi Kielikeskuksen juhlasalissa aiheesta ”Variation in the Use and Norms of English Verb Forms: A Study of Finnish University Students and Teachers”.

Kesäkuu: Aalto-yliopiston kielikeskuksen johtaja Heidi Rontu avasi Kielikeskuspäivät Otaniemessä.

Elokuu: Kielikeskuksen kehittämis- ja virkistyspäivä järjestettiin Linnanmäellä. Yliopisto-opettaja Riikka Järvelä näyttää kuvassa mallia.

Syyskuu: Euroopan kielten päivän kunniaksi Kielikeskuksessa kerättiin yliopistolaisten lempisanontoja eri kielillä. Sanonnat jäivät näyttelyksi Fabianinkatu 26:en tiloihin muutamaksi viikoksi.

Lokakuu: Espanjan opiskelijat ja kurssiassistentit viettivät meksikolaista Kuolleiden päivää ja rakensivat Kielikeskukseen poisnukkuneiden läheisten muistamiseen tarkoitetun alttarin. Muistamiseen osallistuivat myös muut opiskelijat ja kielikeskuslaiset.

Marraskuu: Marraskuun HILC-seminaarin järjestämisestä vastasi Kielikeskuksen hyvinvointiin ja ohjaukseen keskittyvä HYMY-ryhmä. HILC-seminaarin aiheena oli ”pelaaminen ja relaaminen”, ja kielikeskuslaiset saivat valita itselleen sopivan aktiviteetin naurujoogan, rentouttavan jumppatuokion tai lauta- ja korttipelien väliltä.

Kolumbialaisen elokuvafestivaalin juliste

Marraskuu: Kielikeskuksen ja Kolumbian suurlähetystön kanssa yhteistyössä järjestettävä kolumbialainen elokuvafestivaali toteutettiin jo viidennen kerran.

Opettaja neuvoo opiskelijaa Kaisa-kirjaston ohjauskulmassa pystypöydän äärellä

Joulukuu: Kaisa-kirjaston ohjauskulmassa järjestettiin erityisesti viestintä- ja kieliopintoihin keskittyvä ohjaustuokio joulukuisena iltapäivänä. Opiskelijat pystyivät kysymään  eri tavoista suorittaa tutkintoon kuuluvia ja valinnaisia kieliopintoja.

Lauluyhtye esiintyy juhlasalin parvella ja ihmiset heiluttavat käsiään

Joulukuu: Kielikeskuksen pikkujoulut pidettiin ensimmäistä kertaa vuosiin Kielikeskuksen  tiloissa. Ohjelman aluksi Kielikeskuksen oma lauluyhtye Laulavat kielet johdatti kielikeskuksen monikieliseen joulutunnelmaan.