Yleiset

Aleksanteri-instituutti
Aleksanteri-instituutti on valtakunnallinen, Helsingin yliopiston alainen Venäjän ja itäisen Euroopan tutkimuskeskus. Se palvelee Venäjän ja itäisen Euroopan tutkimuksen, opetuksen ja tuntemuksen kenttää erityisesti yhteiskuntatieteiden ja humanististen tieteiden alalla.

Integrum tiedonhakuportaali
Integrum World Wide (/Integrum Profi) on laaja venäläinen useiden eri tiedontuottajien tietokannoista integroitu tiedonhakuportaali, josta on haettavissa Venäjällä ja muissa IVY-maissa julkaistua aineistoa.

Kauppakamari
Suomalais-venäläinen kauppakamari.

Kulttuuria
Löydät sivulta opintojaksot Venäjän historiasta, venäläisestä tapakulttuurista ja liiketoimintakulttuurista, jotka helpottavat toimintaasi venäläisessä ympäristössä.

путь к демократии 1: 150 лет представительной демократии в Финляндии
Короткометражные фильмы «Путь к демократии» отражают развитие прогрессивной народной власти в Финляндии от созыва сейма в Порвоо до наших дней.«Путь к демократии» знакомит также с местами, зданиями и памятниками, отражающими прежде всего преемственность регулярной парламентской деятельности на протяжении 150 лет, начиная с 1863 года.

Suomi-Venäjä-seura
Suomi-Venäjä-Seura on Suomen ja Venäjän välillä kansalaisten ja kansalaisjärjestöjen yhteistyötä sekä kulttuuri-, ympäristö- ja taloudellisia suhteita rakentava järjestö. Seura tarjoaa monipuolisen toimintakanavan Venäjästä kiinnostuneille kansalaisille ja yhteisöille sekä toimii yhteistyökumppanina Venäjältä Suomeen suuntautuvassa kansalaistoiminnassa.

Suuntana Venäjä
Suuntana Venäjä -verkko-opas auttaa eteenpäin, jos kaipaat tietoa opiskelemisesta Venäjällä tai vinkkejä käytännön asioiden järjestämiseen.

Tusovka
Tusovka ry tekee venäläistä populaarimusiikkia tunnetuksi Suomessa. Jos sinua kiinnostaa tietää, mitä venäläisiä bändejä on tulossa Suomeen, tai jos jopa haluat itse päästä vaikuttamaan siihen, ketä tänne pyydetään esiintymään, käy Tusovkan sivuilla.

Venäjän ja Itä-Euroopan instituutti
Venäjän ja Itä-Euroopan instituutti on Suomen opetus- ja kulttuuriministeriön alainen kansainvälinen tukiyksikkö. Instituutin tehtävä on parantaa Euroopan maiden keskinäistä ymmärrystä edistämällä monenkeskistä kulttuuriyhteistyötä EU-maiden sekä Venäjän, Ukrainan ja Valko-Venäjän välillä.

Venäjän tiede- ja kulttuurikeskus

Virtuaalivaihtoon Venäjälle
Olet juuri aloittamassa virtuaalivaihtoasi Pietarissa. Sinua odottavat monet mielenkiintoiset asiat: pääset tutustumaan venäläiseen opiskelumaailmaan, kiehtovaan arkeen sekä tietysti myös moniin huvittelumahdollisuuksiin.