5. luukku – Lux Humanan joulukalenteri

 

 

 

 

 

 

Pertti Saloheimo: Ennustus linnuston tulevaisuudesta

Ennustus linnuston tulevaisuudesta on Lääkärilehden päätoimittajan Pertti Saloheimon esikoisteos. Proosarunoelma hyödyntää surrealismin menetelmiä ja mainitsee taustakirjallisuudeksi Darwinin Lajien synnyn ja Freudin Unien tulkinnan. Näistä aineksista Saloheimo on saanut luotua kiehtovia ajatusfragmentteja, jotka muodostavat miellyttävälukuisen teoksen.

 

 

 

 

Lux Humana on lääketieteen opiskelijoille ja terveydenhuollon ammattilaisille suunnattu humanistinen kirjakokoelma Meilahden kampuskirjasto Terkossa. Yli 4000 kokoelmaan tarkoin valittua teosta odottaa sinua, joka haluat avartaa näkemystäsi ihmiselon eri puolista.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *