Ravintolaexcu CocoGrilliin 19.11.2014

Macondon ravintolaexcu CocoGrilliin 04

Keskiviikkona nautimme rennosta illasta macondolaisten loistavassa seurassa. Ilta oli täynnä niin kielten sekamelskaa kuin mitä maittavampia annoksia. Ravintolaexcumme suuntautui siis Roihuvuoren keskuksessa sijaitsevaan ravintola CocoGrilliin, jonka listalta löytyi venezuelalaisia herkkuja sekä aitoa lattaritunnelmaa. Ja pitää muistaa, että silloin kun macondolaiset lähtee ravintolaexculle niin sitten syödään myös pitkän kaavan kautta! Porukalla maistoimme lähes tulkoon kaikkia listalla olleita toinen toistaan parempia vaihtoehtoja.

kollaasi

Tässä pieni kollaasi muutamista herkuista mitä söimme. Kuva vasemmalla ylhäällä: Friteerattuja keittobanaaneja alkuruokana. Oikealla ylhäällä: Grillattua kanaa pääruokana. Vasemmalla alhaalla: Naudan ulkofilettä yrttikastikkeessa pääruokana. Oikealla alhaalla: Jäätelöä piirakan kanssa jälkiruuaksi.

Macondon ravintolaexcu CocoGrilliin 06

Viimeisistä ruuan muruista sai lähes tulkoon taistella. :)

Tuliko nälkä? Keväällä mennään uudestaan excuilemaan. Kaikki silloin mukaan. Hyvistä ravintolavaihtoehdoista voi jo nyt lähetellä ehdotuksia hallituslaisille.

This entry was posted in Tapahtumat and tagged , , , . Bookmark the permalink.