NOLAN 2015 – konferenssi tulee!

nolan

 

Hei kaikki rakkaat Macondolaiset!

Kesäkuussa meillä on mahdollisuus päästä kuulemaan alamme huippuja kun Helsingissä järjestetään Pohjoismaisten Latinalaisten Amerikan tutkijoiden (Nordic Latin American Research Network, NOLAN) joka toinen vuosi järjestettävä konferenssi. Macondo on mukana rekrytöimässä vapaaehtoisia mukaan järjestämään konferenssia, ja kaikki paikalle kykenevät ovat enemmän kuin tervetulleita! Konferenssi järjestetään Metsätalolla 11-13. kesäkuuta 2015. Vapaaehtoisille riittää tehtävää laidasta laitaan, voit päästä mukaan auttaamaan vierailijoiden rekisteröimisessä, heidän opastamisessa sekä seminaarien yleisesen toimivuuden takaamisessa. Tietenkin pääset myös mukaan seuraamaan kiinostavia luentoja ja tutustumaan LAMin kaikkein tuoreimpiin tutkimussuuntiin! Mahdollisuus jota ei kannata jättää välistä!

Mitä: Latinalaisen Amerikan tutkimuksen konferenssi
Missä: Helsingin yliopisto, Metsätalo
Milloin: 11-13. kesäkuuta 2015
Miksi: Mahdollisuus päästä tutustumaan Pohjoismaiden LAM-huippuihin!

Lisätietoja:
https://blogs.helsinki.fi/nolan2015/

Macondo tiedottaa asiasta vielä tarkemmin keväämmällä, kunhan itsekin saamme tietää enemmän mitä tuleman pitää.

Ps. Kiinnostuneet voivat jo nyt ottaa yhteyttä Macondon hallitukseen:
macondo-hallitus@helsinki.fi

 

 

 

This entry was posted in Tapahtumat, Uutiset/News and tagged , , . Bookmark the permalink.