Työelämävierailu Kepaan 23.4!

Hei kaikille!

Viime keväänä Macondo järjesti vierailun ulkoministeriöön; tällä kertaa kohteena olisi Kepa ry! Kepa ry on globaalien kehityskysymysten asiantuntijataho, joka toimii 300 kansalaisjärjestön kattojärjestönä. Vierailu on torstaina 23.4. klo 9-10 Kepan tiloissa Vallilassa.

Meille kerrotaan tunnin aikana Kepan toiminnasta ja luultavasti Etvo-vapaaehtoisohjelmasta nimenomaan Latinalaisen Amerikan näkökulmasta.

Paikkoja vierailulla on 20 ensimmäiselle ja osa on jo mennyt, mutta paikkoja on kuitenkin vielä jäljellä, joten ilmottauduthan pian mukaan! Ilmottaudu laittamalla allekirjoittaneelle (karoliina.saarinen(at)helsinki.fi) sähköposti, josta selviää nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Laitan myöhemmin tarkempaa tietoa vierailusta mukaan mahtuneille ilmoittautujille.

Lisätietoa Kepasta: http://www.kepa.fi/mika-kepa sekä Etelän vapaaehtoisohjelmasta (Etvo): http://www.etvo.fi/

Macondon puolesta,

Karoliina

Macondon vara-pj

About Deleted User

Special user account.
This entry was posted in Tapahtumat, Uutiset/News and tagged , . Bookmark the permalink.