Macondo mukana HYY:n verenluovutuskampanjassa

Macondo on mukana HYY:n #HYYtymättömät-verenluovutuskampanjassa, jossa jäsenmääräänsä nähden prosentuaalisesti sekä määrällisesti eniten verta luovuttaneet järjestöt voittavat illaksi käyttöönsä HYY:n saunatilan! Lisäksi kaikki luovuttajat saavat kiitokseksi #HYYtymättömät-haalarimerkin.

Käymme luovuttamassa verta ti 8.11. klo 15 Sanomatalon Veripalvelussa. Ilmoittaudu mukaan laittamalla sähköposti osoitteeseen sofia.mursula(at)helsinki.fi viimeistään to 3.11.

Mikäli kyseinen päivä ei sovi sinulle, voit käydä luovuttamassa pääkaupunkiseudulla yksin tai kaverin kanssa kampanjan aikana 30.11. asti. Muistathan mainita ryhmämme nimen (HYY Macondo) ilmoittautuessasi!

veri

 

About Deleted User

Special user account.
This entry was posted in Tapahtumat. Bookmark the permalink.