AOS TOIVOTTAA MUKAVAA VAPPUA! / HAPPY MAY DAY!

Mukavaa vappua!

Onneksi olutkulttuuri ei katoa mihinkään näin hiljaiselonkaan aikaan. Juhlistetaan suomalaisen työn päivää kotimaisilla pienpanimo-oluilla ja toivoen lempipubiemme ja kantapaikkojemme avautumista kesän mittaan sekä niiden pikaista toipumista kriisistä. Ajatuksissamme olemme jo terasseilla, mutta edelleen: #pysykotona.

Akateemisen Olutseuran hallitus on päättänyt kokouksessaan tukea omalta osaltaan olutkulttuuria ostamalla 80 euron arvoisen lahjakortin Ravintola Pikkulintuun, minkä lisäksi tuemme jotakin pienpanimoa 100 eurolla. Panimoa ei ole toistaiseksi päätetty.

”Tue paikallista pienpanimoasi” -logo

Pienpanimoliitto on myös lanseerannut ”Tue paikallista pienpanimoasi” -logon, jonka tarkoitus on muistuttaa ihmisiä lähipanimoiden tukemisesta korona-aikana, sekä kippistää näin vapun alla kiitokseksi kaikille, jotka vappuhankinnoissaan kotimaisia toimijoita muistavat. Julkaisuja aiheesta voi jakaa somessa hashtagilla #kippisjakiitos.

Lataa merkki täältä. Löydät Facebook-kehyksen täältä.

Virtuaalisia oluttapahtumia

Useat olutharrastajien ryhmät ovat ryhtyneet järjestämään virtuaalitapaamisia. Näistä tietoa löytyy esimerkiksi Olutpostin virtuaalitapahtumakalenterista täältä.

Mukavaa kevättä kaikille!

****************************************

Briefly in English

Happy May Day!

Happily, the beer culture has not disappeared anywhere! So, celebrate springtime with your local brewery’s products!

Academic Beer Society’s board has decided to support the pub Ravintola Pikkulintu located at Helsinki by purchasing an 80 euros gift card. We are also supporting one craft brewery with 100 euros, however the brewery is yet to be decided.

Virtual gatherings

Many groups of beer enthusiasts have started to host virtual meetings. Info about these can be found on Facebook or on Olutposti’s calendar here. There are some meetings in English.

Enjoy the spring!