ITSARISILLIS 6.12.

Tervehdys! Meillä on ilo kutsua juuri sinut vuoden hienoimpiin ja hauskimpiin itsenäisyyspäivän juhliin, joissa juhlistetaan 91-vuotiasta Suomea ja 43-vuotiasta Polho ry:tä. Luvassa on syömistä, juomista, laulamista sekä arvokkaaseen tunnelmaan sopivia esityksiä! Kyseessä on luonnollisesti

ITSARISILLIS 2008

Jokaisen polholaisen vuoden kohokohta alkaa olla käsillä. Tänä vuonna itsarisillis juhlitaan launtaina 6.12. klo 15.00 alkaen. Juhlapaikkana on tunnelmallinen Jupperin yhteistupa Espoossa.

Ilmoittautuminen talven odotetuimpiin juhliin alkaa tiistaina 11.11. kello 12.00.
Ilmoittautumiset osoitteeseen leena.poikolainen [at] helsinki.fi. Ilmoitathan viestissä ruokatoiveesi (liha/kasvis), juomatoiveesi (punaviini/valkoviini/alkoholiton) sekä mahdolliset ruoka-aineallergiasi. Ole nopea, sillä paikkoja on vain rajallinen määrä!

HUOM! ITSARISILLIS ON LOPPUUNMYYTY!

Juhlien hinta on 22 euroa, sisältäen bussikuljetuksen Jupperista myöhemmin ilmoitettavaan jatkopaikkaan Helsingin keskustassa. Alkoholittoman menun hinta on 17 euroa.

Lisätietoa juhlapaikkaan saapumisesta ja muista käytännön asioista seuraa piakkoin. Tutustu tapahtumaan myös facebookissa:

http://www.facebook.com/event.php?eid=114312185552

Tervetuloa mukaan!

Polhon hallitus 2008

Leave a Reply