Hallitus 2009

POLHON HALLITUS 2009

Toivo Puheenjohtaja
Toivo “Toffe” Martikainen
toivo.martikainen [at] helsinki.fi
puh. 0405035135

“Olen Toivo, Polhon fuksi 2007 ja toimin Polhossa puheenjohtajana vuonna 2009. Lisäksi olen Yhiksen jalkapallojoukkue Torspon kapteeni ja muutenkin aivan liiaksi mieltynyt valtaan, kaikenlaiseen päälliköimiseen ja organisoimiseen. Olen kuitenkin aika helposti manipuloitavissa ja sen ovat myös hallituslaiseni aikaisessa vaiheessa vuotta huomanneet. Poliittisessa historiassa kiinnostavinta on kähminnät ja kabinettisopimukset. Hombrão!”

Minna Kuisma Varapuheenjohtaja ja taloudenhoitaja
Minna “Mindi” Kuisma
minna.kuisma [at] helsinki.fi

“Olen Minna, taloudenhoitaja ja hallituksen vanhus eli vuoden 2006 fuksi. Rakastan matkustelua, värikkyyttä, kukkia, suklaata ja Viivi ja Wagner -sarjakuvaa. Inhoan kalan hajua, kaksinaamaisia ihmisiä ja kassan laskemista. Tykkään poliittisesta historiasta sen yleissivistävyyden ja laaja-alaisuuden takia.”

Satu Välisalmi Sihteeri-tiedottaja
Satu “Bambi” Välisalmi
satu.valisalmi [at] helsinki.fi
“Olen Vantaanlaakson maharani, ja jos et vielä tiedä mikä se on, on aika googlettaa. Polhon hallituksessa toimin herran vuonna 2009 sihteerinä ja tiedottajana. Tulet siis todennäköisesti saamaan minulta sähköpostia – usein. Rakastan pakkasta, vaikka palelenkin lähes aina ja poikkeuksetta, myös kesäisin. En voi sietää mitään mansikanmakuista, kuten hilloa, mehua, jogurttia tai varsinkaan jäätelöä. Mansikat itsessään kyllä käyvät niin tuoreeltaan kuin pakasteenakin. Poliittisessa historiassa minua erityisesti kiinnostavat, uskokaa tai älkää, politiikka ja historia!”
Antti E. Lehtinen 1. opintovastaava
Antti “Esis” Lehtinen
antti.e.lehtinen [at] helsinki.fi
“Olen Antti Esa Petteri Lehtinen, kaunis mies Länsi-Pasilasta ja fuksi vuosimallia 2007. Nykyisin tosin vaikutan enemmän Kallion suunnalla. Tänä vuonna olen Polhon hallituksessa toinen opintovastaavista ja kulutan aivosolujani miettimällä polholaisten opintoihin liittyviä juttuja. Lisäksi minut tunnetaan hyvänä keiton tekijänä, siispä sitsejä valmisteltaessa minut näkee todennäköisesti essu päällä. Rakastan Polhoa ja jäätelöä, mutta toisaalta en pidä kahvista enkä linnuista. Historiaa opiskelen, koska se on IHAN KIVAA.”
Mikko Virta 2. opintovastaava ja atk-vastaava
Mikko “Kaaos” Virta
mikko.a.virta [at] helsinki.fi
“Moi! Toimialueeni Polhon hallituksessa sisältää käytännössä opintoasiat, tuutoroinnin ja kaiken tietotekniikkaan liittyvän (kuten nämä sivut). Inhoan ääntä, joka syntyy räkää vedettäessä nenän sisään. Rakastan päämäärätöntä haahuilua lämpiminä kesäpäivinä Helsingin kaduilla. Poliittisessa historiassa erityisen lähellä sydäntä ovat maailmansotien väliset oikeistoraadikaalit liikkeet.”
Sara Nurmilaukas Kansainvälisyys- ja ympäristövastaava
Sara “Sarpukka” Nurmilaukas
sara.nurmilaukas [at] helsinki.fi
“Olen Sara, syksyn 2008 fuksi. Hallituksessa vastaan kansainvälisyys- ja ympäristöasioista, eli muun muassa järjestän matkoja ja pidän yhteyttä laitoksemme vaihtareihin. Tykkään suklaasta, keikoilla käymisestä ja puhtaisiin lakanoihin ensi kertaa nukahtamisesta, inhoan (perusteetta) epäystävällisiä ihmisiä ja alkukeväään loskaisuutta. Polholle tulin, koska tykkään historiasta.”
Elina Miettinen Kulttuuri- ja tasa-arvovastaava
Elina “Miettiskä” Miettinen
elina.miettinen [at] helsinki.fi
“Moi! Aloitin opintoni poliittisen historian parissa vuonna 2008. Olen hallituksen kulttuuri- ja tasa-arvovastaava, eli vastaan erilaisten kulttuuriin liittyvien tapahtumien järkkäämisestä ja puuhaan opiskelijoiden tasa-arvon edistämisen parissa. Tykkään viiksistä, kylmäsavutofusta, murteista, Circlestä ja tietty Polhosta. Inhoan kaljaa. Tulin Polhon luo opiskelemaan, sillä historia on niin kovin mielenkiintoista, ja etuliite parantaa sitä entisestään.”
Jouni Mäkelä Työelämä- ja yrityssuhdevastaava
Jouni “Mäxä” Mäkelä
jouni.makela [at] helsinki.fi
“Minä olen Jouni. Aloitin opiskelutaipaleeni vuoden 2008 syksyllä. Minun vastuuseeni hallituksessa kuuluu työelämä- ja yrityssuhdeasiat. Minua saa tulla siis vetämään hihasta jos on kysyttävää työelämään liittyvistä asioista. En pidä sienistä, enkä oksentamisesta. Diktaattorit eivät myöskään kuulu suosikkeihini. Pidän Evestä, koirista ja yhisläisistä. Polhoon päädyin, koska täällä on niin kivaa opiskella ja porukka on kovin METKAA.”
Eveliina Anteroinen Juhlavastaava
Eveliina “Käkkis” Anteroinen
eveliina.anteroinen [at] helsinki.fi
“Olen Eveliina Anteroinen, mutta pelkkä Eve riittää normaalioloissa mainiosti. Vastaan parhaani mukaan erilaisten iltarientojen järjestämisestä polholaisille. Pidän kovasti matkailusta, kavereista, salmiakista ja Jounistakin ehkä vähän. Sen sijaan ylimieliset ja kapeakatseiset ihmiset, kettukarkit ja krapula eivät kuulu suosikkeihini. Poliittinen historia kiinnostaa minua, koska se on erittäin monipuolista ja jättää varaa myös omalle pohdiskelulle.”

eveliina.anteroinen [at] helsinki.fi

Elina Manninen Suhde- ja HOL-vastaava
Elina “Manne” Manninen
elina.j.manninen [at] helsinki.fi
“Yhteistyössä muun hallituksen kanssa pidän yllä Polhon suhteita muihin ainejärjestöihin Suomessa. Olen Historian Opiskelijain Liiton eli HOL:n hallituksen jäsen. En pidä väistämättömistä turhuuden tunteista. Opettelen pitämään kaikesta muusta. Poliittisessa historiassa kiinnostavinta on tutkia, minkä puolesta milloinkin ollaan ja toimitaan.”
Marika Poutiainen Alumni- ja vara-HOL-vastaava
Marika “Martsu” Poutiainen
marika.poutiainen [at] helsinki.fi
“Olen Marika, tuore fuksi vuodelta 2008. Hallituksessa erityisalaani kuuluvat alumniasiat, eli entisten opiskelijoiden kanssa yhteisen äksönin järjestäminen. Olen myös toinen HOL-vastaava. Pidän kesästä, Geisha-suklaasta, sitseistä sekä hylkeistä. En tykkää yliopistossa TVT-opetuksesta, Helsinkiin eksymisestä enkä opintotuen tulorajoista. Valitsin poliittisen historian pääaineekseni pääsykoekirjan perusteella, enkä kadu erikoisin perustein tehtyä valintaani.”
Juho Korhonen Urheiluvastaava
Juho “Juhukka” Korhonen
juho.t.korhonen [at] helsinki.fi
“Pidän suklaasta ja sitten suihkuralleista, molemmista kuitenkin vain oikeassa seurassa. Urheilen ja virkistän. En pidä ihmisistä, jotka luulevat, että voi tietää tieteellisiä juttuja vaikka ois muilla saroilla semmonen melko kokematon. Poliittisessa historiassa hyvää ja kivaa on se, että se auttaa tosi paljon Trivial Pursuitissa. .”