Yhmun Opintosuuntapaneeli 27.2.

// Unfortunately, this event is held only in Finnish.

Hei yhmulainen! Jännittääkö tulevan kevään opintosuuntavalinta? Vieläkö epäröit valintaasi ja haluaisit kuulla eri opintosuunnista lisää niitä opiskelevilta?

Tervetuloa kuuntelemaan ja kysymään Yhmun järjestöjen yhteiseen opintosuuntapaneeliin torstaina 27.2. klo 16-18 Klixin auditorioon! Paneelissa pääset kuulemaan ajatuksia neljältä opintosuunnan onnistuneesti valinneelta: miksi juuri heidän alansa voisi olla sinulle se oikea, ja mitä asioita valinnassa kannattaa ottaa huomioon?

Jos sinulla on etukäteen kysymyksiä, joita toivot paneelissa käsiteltävän, tai muuten vain kysyttävää tapahtumasta, voit olla yhteydessä Kumouksen opintovastaaviin (sabriina.hietaniemi@helsinki.fi ja sini.tahvonen@helsinki.fi).

Tulkaa paikalle sankoin joukoin!

Tila on esteetön, mutta mikäli sinulla on esteettömyyteen liittyviä kysymyksiä ota yhteyttä Kumouksen yhdenvertaisuusvastaaviin Veera Nevalaiseen veera.nevalainen@helsinki.fi tai Aino Askoliniin aino.askolin@helsinki.fi

Kumouksen tapahtumissa noudatetaan Kannunvalajien turvallisemman tilan periaatteita.
https://docs.google.com/document/d/1RD5M5zjcefLyvB0C3BxxyQSbcSUpdkGVYQaci1ajnTs/mobilebasic

Mikäli koet tai havaitset asiatonta käytöstä, ilmoita kenelle tahansa hallituksen jäsenelle tapahtumassa. Voit myös ottaa yhteyttä yhdenvertaisuusvastaaviin ongelmatilannelomakkeella https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/103338/lomake.html

FB-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/174646793801123/

MITÄ: Yhmun opintosuuntapaneeli
MISSÄ: Auditorio 116, Klixi (Unioninkatu 35)
MILLOIN: 27.2. klo 16-18
MIKSI: Opintosuunnan valintaa helpottamaan!!