Suomen Marsalkka -elokuvaexcu 28.9.

Toivottavasti syksy on alkanut hyvin niin uusille kuin vanhoillekin yhisläisille. On taas aika kulttuuririentojen, ja Rakkautta & Anarkiaa -festivaalin myötä onkin hyvä jatkaa elokuvataiteen parissa toisenkin pienimuotoisen ekskursion verran.

R&A-eksku suuntautuu melkoista kohua herättäneen Suomen Marsalkka -elokuvan ensi-iltaan perjantaina 28.9 klo 20. Elokuvaelämys kustantaa 8€, opiskelijahintaisella sarjakortilla muutaman euron vähemmän. Ilmoittautumiset osoitteeseen johanna.raty[at]helsinki.fi ke 19.9. klo 16 mennessä.

Vielä lyhyesti:
MITÄ: Suomen Marsalkka -elokuva
MISSÄ: Elokuvateatteri Bio Rexissä
MILLOIN: Perjantaina 28.9.2012 klo 20.00
MIKSI: “Spektaakkeli vai kamaridraama? Kuva miehestä myytin takaa vai rienausta? 25-vuotiaan R&A:n kautta aikain poleemisimmassa näytöksessä on viimein mahdollisuus nähdä elokuva itse ja muodostaa oma mielipiteensä.”
MITEN? Ilmoittaudu ke 19.9 klo 16 mennessä.

Ja fuksit hei:
Jos seuraavan illan fuksisitsit jännitävät, niin tässä on oiva tilaisuus hankkia kuumaakin kuumempi aihe jonka ympärille viritellä laulun lomassa keskustelua vierustoverin kanssa. Vaikka elokuva kiinnostaneekin polholaisia enemmän, kaikki yhisläiset ovat tervetulleita niin tälle kuin tulevillekin kulttuuriekskuille!

CategoriesUncategorized