Kesäinen saavutettavuusseminaari Kumpulan kampuksella 10.7.2015

Tervetuloa kesäiseen Saavutettavuusseminaariin Kumpulan kampukselle 10.7.2015!!

Pääkaupunkiseudun MetropAccess-hanke ja australialainen SNAMUTS-tutkimusryhmä (Spatial Network Analysis for Multi-modal Urban Transport Systems) järjestävät kesäseminaarin urbaaneista saavutettavuusanalyyseistä  perjantaina 10.7.2015 klo 9:30-14:00. Katso päivän alustava ohjelma täältä.

Seminaaripäivän aikana esitellään hankkeissa kehitettyjä työkaluja ja aineistoja multimodaalisen saavutettavuuden tutkimiseksi pääkaupunkiseudulta, tarkastellaan saavutettavuuden tulevaisuusskenaarioita  sekä eri kaupunkiseutujen kansainvälisiä vertailuja.

Australialainen SNAMUTS-ryhmä on tutkinut 24 kaupunkiseutua samoilla indikaattoreilla ja kertoo sekä indikaattoreista, että tuloksista pääkaupunkiseudun osalta. Teemme myös vilkaisun MetropAccess-hankkeen tuoreeseen työhön ihmisten todellisen liikkumisen mallintamisen ja mobiiliaineistojen osalta.

Molempien hankkeiden tavoitteena on tuottaa kaupunkisuunnittelun kannalta hyödyllistä tietoa multimodaalisesta saavutettavuudesta. Toivotammekin tervetulleiksi kaupunkien suunnittelijat, konsultit, tutkijat ja alan opiskelijat.

Tilaisuus järjestetään kahdella kielellä, suomeksi ja englanniksi.
Ilmoittaudu semianariin osoitteessa: 5.7. mennessä osoitteessa: https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/61968/lomake.html