Matematiikka

HYPPÄÄ PINGVIINI, HYPPÄÄ
Esi- ja alkuopetus
pingviini
Hyppää Pingviini, hyppää –matikkapelissä kuljetetaan pingviiniä jäälautalta seuraavalle oikeilla vastauksilla. Väärä vastaus saa pingviinin loiskahtamaan veteen! Pelissä voi harjoitella hauskasti yhteen-, vähennys-, kerto- ja jakolaskua.
 
Lataa Applelle
Lataa Androidille
 
MOOMIN MATH
Esi- ja alkuopetus
muumi
Muumilaakson hahmojen kanssa lukujen ja lukujoukkojen hahmottamista sekä yksinkertaisten yhteenlaskujen laskemista. Hauskaa matematiikkaan tutustumista.
 
Lataa Applelle
Lataa Androidille
 
LOLAN MATIKKAJUNA
Esi- ja alkuopetus
lola12
Hauska suomenkielinen 4-6-vuotiaille suunnattu matikkapeli, jossa pelaaja kulkee Lola-pandan matkassa junalla ja ratkoo asemien välillä numeropalapelejä, tunnistaa numeroita sekä ryhmän pienimpiä ja suurimpia numeroita.
 
Lataa Applelle
Lataa Androidille
 
GEOBOARD
Alakoulu
geoboard
Geoboard-sovelluksen avulla voi harjoitella helposti kolmioiden, neliöiden, suunnikkaiden ja muiden geometristen muotojen piirtämistä ja hahmottamista. Ohjelma soveltuu hyvin myös pinta-alan, piirin ja kulmien opettelemiseen.
 
Lataa Applelle
 
PhET INTERACTIVE SIMULATIONS
Yläkoulu, lukio
 
Sivustolle on koottu mainioita interaktiivisia simulaatioita tiedeaineiden opetuksen ja oppimisen tueksi. Simulaatiot toimivat suoraan verkossa, tai ne voidaan ladata omalle koneelle.
 
Tutustu simulaatioihin
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *