yliopiston_tukema_harjoittelu

Yliopiston tukema harjoittelu

Yliopiston tukema harjoittelu tarkoittaa kahden (2) kuukauden harjoittelupalkkatukea, jonka järjestelmään valitun opiskelijan harjoittelutyönantaja laskuttaa yliopistolta. Harjoittelupaikan tarjoaja voi olla kotimainen tai ulkomainen yksityinen yritys, järjestö, kunta tai valtio.

Harjoittelutukea voi hakea kerran vuodessa. Harjoittelutuki on aina sidottu siihen vuoteen, jolle se on myönnetty, eli sitä ei voi siirtää myöhemmäksi ajankohdaksi. Harjoittelutuen hakuaika on marras-joulukuussa ja tukea haetaan sähköisellä lomakkeella.  linkki e-lomakkeeseen

Hakemukset harjoittelutuen saamiseksi toimitetaan keskitetysti tiedekuntaan. Tiedekunta järjestää arvonnan hakukriteerit täyttävien hakijoiden kesken.

Opiskelijat, jotka saavat oikeuden harjoittelutukeen, sopivat harjoittelupaikoista oman oppiaineen harjoitteluyhdyshenkilön kanssa.

Tiedekunnalle toimitetut työharjoittelupaikkatarjoukset julkaistaan wikissä. Listalla julkaistut harjoittelupaikat on tarkoitettu hakijoille, joille on myönnetty yliopiston harjoittelurahoitus. Ilmoituksia pääsee lukemaan kirjautumalla sivustolle yliopiston mikroverkkotunnuksilla.

Tiedekunnan myöntämä harjoittelurahoitus ei ole sidottu tiettyyn harjoittelupaikkaan tai yllä mainitulla listalla julkaistuihin harjoittelupaikkoihin. Tunnetusti työnantajat ottavat valtiotieteellisen tiedekunnan opiskelijoita harjoittelijoiksi mielellään.

Lisätietoa

Harjoittelupaikkailmoitukset

Työharjoitteluraportit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *