Elokuvamaratoni (LOTR) 20.2.

Ensi viikon viikonloppuna (20-21.2) Klusterilla (Mechelininkatu 3) järjestetään elokuvamaratooni. Tarkoituksena on harjoittaa istumalihaksia katsomalla Taru sormusten herrasta trilogia enemmän tai vähemmän putkeen ja kyseessä ovat luonnollisesti extended edition dvd:eet, ettei istunnosta tule liian lyhyttä.

Tapahtuman on alkaa klo. 11 lauantaiaamupäivällä ja tila on varattu sunnuntai aamukahteen, joten aikaa on pienille tauoille ja jaloittelulle elokuvien katselun lomassa. Tarjoilun on tarkoitus toimia nyyttäriperiaatteella ja allekirjoittanut ainakin lupaa tehdä yhden (tai jos oikein innostuu, niin kaksi) pellillisen pitsaa naposteltavaksi.

Tiedoksi, vaikka kyseessä on maratooni, osallistuminen ei tietenkään vaadi koko trilogiaa vaan audiovisuaalisesta tarjonnasta voi halutessaan valita kolmen elokuvan sijaan yhden tai kaksi eli mukaan vaan vaikka aikaa ei olisi kaikkiin elokuviin.

Lisätietoa: antti.j.pakarinen (ät) helsinki.fi