Hallituslaisten esittely!

Hei Vasara!

Kurssit pyörähtävät käyntiin noin reilun kuukauden päästä, ja rokotus jatkuu hyvässä tahdissa! Toivottavasti voisimme tämän syksyn aikana siis palata niin sanotun “normaalin” opiskelun pariin. Tämä tähtäimessä olisi nyt aika esitellä tämän vuoden hallitus!

Esittelyssä ensimmäisenä on Vasaran Puheenjohtaja Max Renlund!

Max aloitti Geotieteiden opiskelun vuonna 2017 ja on nyt Geologian maisterivaiheen opiskelija. Max innostui aktiiviksi Vasarassa vuonna 2020, kun hän toimi Vasaran varapuheenjohtajana. Jännä fakta Maxista on, että hänellä on titaaniselkä!

Tässä Terveiset Maxilta!

“Aurinkoiset terveiset Lapista kaikille Vasaralaisille!

Jospa tuo koronamörkö alkaisi pikkuhiljaa katoamaan niin saataisiin hallituksen kanssa taas kunnon virtaa Vasaraan! Minulla on mahtava, aktiivinen, ja toimiva hallitus ympärilläni, josta olen todella kiitollinen. Kunhan korona sen sallii, pyrimme heti järjestämään mahdollisimman monipuolista ja kiinnosttavaa ainejärjestötoimintaa Vasaralaisille!  Todiste tästä on, että aloitamme toivottavasti syyslukukauden räjähtävillä Jääkausijuhlilla 3.9.2021!! Jos et ole vielä ilmottaunut, niin vielä ehdit mukaan! Odotamme vielä tällä hetkellä yliopistolta vihreää valoa juhlien järjestämiseksi .

Jäsenten mukana ololla on todella suuri merkitys, sillä te teette Vasaran. Toivon niin monen uusista ja vanhoista opiskelijoista kuin mahdollista liittyvän aktiivisesti mukaan toimintaan, heti kun korona sen sallii!

Hys korona nyt jo! Nähdään toivottavasti kasviksella! :)

Jos sinulla on mitään kysyttävää Vasarasta, meidän toiminnasta tai ihan vaikka kivistä, niin pistä toki viestiä! :)”

Max Renlund, Vasaran Puheenjohtaja vuonna 2021.

s-posti: max.renlund@helsinki.fi

———————————————————————————————–

Esittelyssä Vasaran varapuheenjohtaja Lauri Malinen.

”Heimoi!

Olen Lauri, neljättä vuotta opiskelemassa geotieteitä ja aloittamassa maisterivaiheen opinnot taloudellisen geologian ja petrologian parissa. Kotoisin olen Suomen Chicagosta, Lahest.

Vasaran toiminnassa olen ollut mukana fuksivuodestani (2018) saakka toimien isännistössä, tuutorina ja hallituksen jäsenenä. Meillä on tosi hyvä henki porukassa ja tehty on paljon hyviä muistoja yhdessä. Kannustan jokaista rohkeasti ottamaan osaa toimintaan ja tutustumaan kanssaopiskelijoihin! 😊

Koronasta on vaikea olla mainitsematta, se onkin vaikuttanut suuresti jokaiseen meistä. Opiskelu tänä aikana ei ole vastannut normaalia ja niin myös ainejärjestötoimintakin on vaikeutunut. Valoa on kuitenkin tunnelin päässä! Pyritään tilanteen mukaan mahollisimman paljon näkemään ja tekemään yhessä. Jaksetaan tämän läpi yhessä ja mennään kohti uutta normaalia.

Törmäillään kasviksella tai muissa merkeissä! Pysykää terveinä ja huolehtikaa toisistanne.

Jos tulee kyssäreitä, niin nykästä saa hihasta tai laittaa viestiä. Vastaan mielelläni, varsinkin kiviin liittyviin kyssäreihin. 😉”

s-posti: lauri.malinen@helsinki.fi

———————————————————————————————–

Esittelyssä Vasaran hallituksen virkailija Valter Vilander.

“Moho vaan kaikille!

Olen Valter ja aloittelen neljättä vuottani tällä kivikkoisella opintiellä. Tavoitteenani on lähteä kevätlukukaudella vaihtoon ja sen jälkeen aloittaa PEG maisteriopinnot.

Vasarassa aikaisemmat virkani ovat olleet apuisäntä, liikuntavastaava, klusterivastaava ja tällä hetkellä olen hallituksen virkailija. Tuutorina olen toiminut lukiossa ja yliopistossa, joten uusien opiskelijoiden avustaminen on siinä mielessä tuttua. Tule siis rohkeasti jakamaan ongelmasi, niin mennään sitten yhdessä kyselemään viisaammilta!

Ongelmiaan ja muita ajatuksiaan voi myös tulla puimaan Kasvikselle ta Virtuaalikasvis puhekanavalle, jonka löytää discordissa “GeoDisco” -serveriltä. Näiden lisäksi samanhekistä seuraa ja hauskaa tekemistä on tarjolla Vasaran tapahtumissa! Vasaralaiset ovat intohimoisia kivien kastelijoita ja saunailtoja onkin pyritty normaalitilanteessa järjestämään kerran kuussa.

Mutta miksi sinun kannattaisi liittyä Vasaran ainejärjestöön? Kysy itseltäsi nämä kysymykset:

Viehättävätkö vaarat sinuakin? Tykkäätkö tuntureiden tunnustelusta tai kumpareiden kummastelusta? Valitsetko kivi-paperi-sakset pelissä aina kiven? Oletko kyllästynyt siihen, että ainoastaan kiviä kiinnostaa juttusi?

Vastasitpa kyllä tai ei, olet juuri täydellinen naula meidän Vasarallemme!”

s-posti: valter.vilander@helsinki.fi