YLLI-hanke esitteli ajankohtaisia tutkimustuloksia Lähiöohjelma 2020-2022 -seminaarissa 28.-29.3.2022

Tutkimushankkeemme Yhdenvertainen liikunnallinen lähiö (YLLI) esitteli ajankohtaisia Tutkimushankkeemme Yhdenvertainen liikunnallinen lähiö (YLLI) esitteli ajankohtaisia tutkimustuloksiaan Lähiöohjelma 2020-2022:n järjestämässä tutkimushankkeiden seminaarissa. Hankkeemme vetäjä Petteri Muukkonen esitteli YLLI-hankkeen uusista tuloksista mm. lähiöiden asukkaiden koettuja liikunnan tai liikkumisen esteitä, liikunnan ja liikuntapaikkojen saavutettavuuden eri ulottuvuuksia, lähiöiden asukkaiden välittömän lähiympäristön liikuntamahdollisuuksien monipuolisuusindeksiä sekä ajankohtaisia kuulumisia ja tuloksia hankkeessa tehdyistä maisteritutkielmista. Esitelmä on luettavissa YLLI-hankkeen sivulla. Seminaari oli kaksipäiväinen videoseminaari, ja se oli tarkotettu kaikille Lähiöohjelma 2020-2022:n tutkimushankkeille.