YLLI mukana SuomiAreenassa 30.6.2023 Porissa

YLLI- ja YLLI 2.0 -hankkeet olivat esillä Porissa järjestetyssä SuomiAreena-festivaalissa (linkki), kun hankkeiden vetäjä Petteri Muukkonen osallistui paneelikeskusteluun ”Aktiivinen kunta – mahdollisuuksien kunta: miten lisätään liikettä asukkaiden arkeen?” tapahtuman päälavalla eli MTV-lavalla. Mukana Porin kaupungin masinoinmassa paneelikeskustelussa olivat OKM:n liikunnan vastuualueen johtaja Tiina Kivisaari, Porin kaupungin liikunta- ja nuorisoyksikön päällikkö Petteri Lahti, Porin kaupungin hankekoordinaaattori Hanne Mailanen sekä hankepäällikkö Pasi Vainionperä Liikuttava Kaveri -hankkeesta. Paneelin juonsi Leea Toukola. Paneelikeskustelussa pohdittiin asukkaiden liikuttamisen järjestämisen ja mahdollisuuksien luomisen vastuita ja käytäntöjä. Keskustelussa puhuttiin monialaisuudesta ja liikunnan harrastamisne esteiden poistamisesta sekä ruohonjuuritason toimista.

Paneelikeskustelun osallistujat Petteri Muukkonen (vas.), Pasi vainionperä, Hanne Mailanen, Leea Toukola, Tiina Kivisaari sekä Petteri Lahti (oik.). Kuva: Petteri Lahti