YLLI-hankkeen tuloksia esiteltiin Lähiöohjelman päätösseminaarissa

Lähiöohjelman päätösseminaari kokosi yhteen asiantuntijoita eri puolilta Suomea. (Kuva: Liisa Vänttinen)

YLLI-hanke oli mukana ympäristöministeriön Lähiöohjelman 2020–2022 päätösseminaarissa Helsingissä 14.8. Seminaariin osallistui asiantuntijoita kaupunkien lähiökehittämishankkeista sekä yliopistoista ja tutkimuslaitoksista ympäri Suomen. Tilaisuudessa kuultiin yhteensä 30 esitelmää, joissa kerrottiin ohjelman kaksivuotiskaudella tehdyistä kehittämistoimenpiteistä ja lähiöihin suuntautuneiden tutkimushankkeiden tuloksista. YLLI-hankkeesta mukana oli projektisuunnittelija Liisa Vänttinen esittelemässä sekä Lähiöohjelmaan kuulunutta YLLI-hanketta että parhaillaan käynnissä olevaa YLLI 2.0. -hanketta. Esittelimme hankkeemme keskeisiä tuloksia ja politiikkasuosituksia sekä hankkeen tulevaisuuden suunnitelmia. Lähiöohjelman 2020–2022 rahoittamat hankkeet löytyvät osoitteesta: Lähiöiden kehittäminen – Ympäristöministeriö.