14. luukku – Lux Humanan joulukalenteri

W. G. Sebald: Saturnuksen renkaat – Pyhiinvaellus Englannissa (2010) suom. Oili Suominen

 

 

 

 

 

 

 

Jos Matti Pulkkisen vertausta romaanista kaikkiruokaisena sikana, joka sulattaa kaiken minkä sinne laittaa, soveltaa W. G. Sebaldin jälkimoderniin proosaan, joka sisältää lukuisten anekdoottien lisäksi myös mustavalkoisia valokuvia ja lehtileikkeitä, niin nyt luxuslukijalle olisi tarjolla todella jalorotuinen jouluporsas.
Suosittelen kuitenkin Saturnuksen renkaidenkin tapauksessa vegaanisen harrasta lukemista karnivori-ahmimisen sijasta!

 

 

 

 

 

Lux Humana on lääketieteen opiskelijoille ja terveydenhuollon ammattilaisille suunnattu humanistinen kirjakokoelma Meilahden kampuskirjasto Terkossa. Yli 4000 kokoelmaan tarkoin valittua teosta odottaa sinua, joka haluat avartaa näkemystäsi ihmiselon eri puolista.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *